GRATIS FRAKT ÖVER HELA SVERIGE

Öppettider 09.00-17.00. Frit levererat i hela landet med standard frakt.

Betalning

E-handelsplatsen www.deleks.se möjliggör säkra betalningar med kreditkort, inklusive kredit- och debetkort. DELEKS® erbjuder följande betalningsmetoder: Visa, Visa elektron, Mastercard, Maestro och American Express Inga avgifter för betalningar med kreditkort debiteras.
För betalningar med alla kreditkort och betalkort, skal det angives CVV2 (kortverifikationskod - en tresiffrig säkerhetskod som finns på baksidan av kortet (eller fyrsiffrig kod på framsidan av kortet om du använder American Express) som fungerar som en försiktighetsåtgärd under kommersiell elektroniska transaktioner. Utan denna säkerhetskod behandlas din order inte.

 

VAR UPPMÄRKSAM

En ytterligare kod eller data kan efterfrågas efter att ha angivit kreditkortsuppgifterna och CVV2-numret. Detta kan hända eftersom vissa banker kräver en extra säkerhetsnivå för att möjliggöra användning av kreditkort online. För att få veta hur du aktiverar ditt kreditkort för onlineköp eller hur du hittar den begärda koden måste du kontakta din bank direkt.

OM DITT KORT AVVISAS 

Anledningen kan vara ett av följande:

- De angivna uppgifterna kan vara felaktiga. Kontrollera noggrant att du fyllt i alla obligatoriska fält korrekt.

- Du kanske har nått din dagliga eller totala kreditkortgräns. Kontakta din bank för att kontrollera din köpgräns.

- Kreditkortet kan ha gått ut. Kontrollera kortets utgångsdatum för att se till att det är giltigt.

- Ditt kort accepterar inte köp på en online-källa. Se till att ditt kort tillåter online-transaktioner.

Innan beställningen överlåtas till en kurir, kan DELEKS® verifiera kortets äkthet genom att kontakta din bank direkt. Denna kontroll kan göras för att fastställa det faktiska ägandet av kreditkortet. Om banken informerar DELEKS® om eventuella oegentligheter relaterade till det kreditkort som används för betalningen, kommer ordern att annulleras omedelbart och du kommer att bli underrättad om annulleringen via e-post.

PAYPAL

DELEKS® accepterar betalningar via Paypal, ett välkänt, enkelt och säkert online betalningssystem. Om du väljer att betala via Paypal måste du ha ett konto med dem. Efter att du har valt Paypal som betalningsmetod kommer du att vidarebefordras till Paypals webbplats för att slutföra din betalning. Du kommer att få ett bekräftelsesmail från Paypal om varje transaktion som gjorts med denna betalningsmetod.
Även om Paypal är ett mycket säkert system är DELEKS® inte ansvarig för att skydda den personliga information som du delar med Paypal. Du uppmanas att läsa Paypals policy om detta noggrant. När varorna är redo för leverans kommer DELEKS® meddela dig genom att ringa till dig eller skicka ett mail till din angivna e-postadress.
Om Paypal meddelar någon oegentlighet till DELEKS® kommer ordern att annulleras eller suspenderas. Om en sådan situation inträffar kommer du att bli informerad om sådant via e post. Vid annullering kommer pengarna att återbetalas till ditt Paypal-konto.

 

BANKÖVERFÖRING

För att betala via banköverföring, när ordningen har slutförts, gör så här:

- Ange BESTÄLLNINGSNUMMER och DITT NAMN OCH EFTERNAMN som en anledning och referens för överföringen.

- Betalning via banköverföring måste göras till följande konto:

MOTTAKARS ADRESS: VIA INDUSTRIALE, 23 - 25028 - VEROLANUOVA (BS) ITALY
MOTTAKARS NAMN: DELEKS SRL
BANKENS NAVN: BANCA BPM (Agenzia 5)
IBAN: IT38 L 05034 11205 000000002780
BIC: BAPPIT21AN7


Internationella banköverföringar tar vanligtvis längre tid än nationella banköverföringar. Det kan ta upp till tre arbetsdagar för DELEKS® att ta emot pengarna. Om DELEKS® inte tar emot pengarna efter 10 dagar från dagen för mottagandet av ordern, kommer ordern att annulleras.

phone wp mail