GRATIS FRAKT ÖVER HELA SVERIGE

Öppettider 09.00-17.00. Frit levererat i hela landet med standard frakt.

DELEKS® Gruppen

Genom sina filialer i Italien, Frankrike och Tyskland driver DELEKS® med design, produktion och distribution av jordbruks- och skogsbruksmaskiner. DELEKS® integrerar fagkunskaps kulturen med industriell logik, kunskap om material och innovation och håller löfte om kvalitet och prestanda för varje maskin.

deleks-company-sx.jpg

DELEKS S.r.l.

deleks-company-xs.jpg

Via Industriale, 23
25028 Verolanuova (BS) Italy
P.IVA IT02894400981
030 6585725
info@deleks.com

deleks-company-sx.jpg

DELEKS Deutschland GmbH

deleks-company-de.jpg

Miesberg 1
85235 Pfaffenhofen an der Glonn (D)
Amtsgericht München HRB 202701
Steuernummer 115/124/20364
Ust.-Id. DE286543593
+49 (0) 89 2019 0019
info@deleks.de

deleks-company-sx.jpg

DELEKS S.a.r.l.

deleks-company-fr.jpg

Zone artisanale de Toul an Ibil
29217 Plougonvelin
n° TVA: FR58833526999
SIRET: 83352369900019
09 75 12 92 56
information@deleks.com


FÖRETAG

DELEKS® designer, tillverkar och distribuerar jordbruksmaskiner och skogsmaskiner. Företaget grundades i 2002 och blev snabbt en viktig aktör på marknaden tack vare sin innovativa filosofi.  Därefter öppnades filialerna i Miesberg (DE) 2012 och i Brest (FR) 2019 och verkligheten som en känd aktör båda nationellt och internationellt var ett faktum.

DELEKS® är i dag en organiserad verklighet med en omfattande distribution på den europeiska marknaden tack vare sitt nätverk av försäljningsagenter och lokala distributörer. En oumbärlig konkurrensfaktor för att stärka den globala varumärkes roll hvilket alltid har definierats som företagets primära strategiska mål.

DELEKS® MÅLSETNING OCH VISION

Design, tillverkning och distribution av kvalitetsmaskiner som kan lyfta jordbruksutrustningens nivå med avseende på teknologisk prestanda och säkerhet.
Ett åtagande möjliggjort tack vare det synergistiska samarbetet internt i DELEKS® baserat på värderingar relaterade till ansvarig utveckling av produkten.
Genom att använda den bästa tekniken vill DELEKS® erbjuda effektivitet, funktionalitet, säkerhet och engagemang för alla i jordbruksvärlden som ser det här främst som ett sätt att leva.
DELEKS® designar sin framtid enligt ambitionen att designa och tillverka produkter samtidigt med at vara i direkt kontakt med slutanvändaren. Detta resulterar i en kontinuerlig uppdatering baserat på behov och feedback från kunderna som blir verkliga partner.
Produktionen av jordbruksmaskiner och utrustning kräver en kultur baserad på erfarenhet innanför området, där enkla sanna värdier skapar deltagande.
Hos DELEKS® är det denna filosofi der ligger till grunn for ett värt val: en vision som har utvecklats genom åren och med passion, står-på-vilja för innovation och ett ansvarsfullt engagemang har format varumärket.

FoU, TECNOLAB OCH TEST I OMRÅDET
 

Forskning och innovation har alltid varit den bästa utvecklingspotentialen för DELEKS®.
Vid huvud-centret för DELEKS® FoU, som ligger vid hovud sätet i Verolanuova, arbetar en stab för att återställa balansen mellan koncept och funktionalitet, och underliggande för brukarens säkerhet.

Byggandet av en ny maskin börjar med produktionen av 3D-modeller gjorda med SolidWorks-programvara. För att producera slaghackar använder DELEKS® material av hög kvalitet som köptes från marknadsledande företag:
ThyssenKrupp metall plåtar, S.I.C.A.M. rör, FAG kullager. Det mekaniska arbetet och monteringen utförs med hjälp av omfattande kunnande som finns i lokalområdet, i Brescia-provinsen, som är ett av de europeiska hovedstader för precisionsmekanik.
Vidare har användningen av begreppsmässigt komplexa mögel representerat denna produktiva verklighet i åratal, med stor uppmärksamhet vidrörande material och kvalitetskontroller.
DELEKS-katalogen integreras sedan med kompletterande produkter, som delvis eller helt tillverkas i Kina, Indien, Polen, Bulgarien och Italien. För dessa produkter kontrollerar DELEKS® produktionsprocessen och utför kvalitetskontroll på stick-prov.

DELEKS® äger de former som utgör de flesta produkterna.

DELEKS® stora tekniska kapacitet representerar idag en mycken högteknologisk tillnärmning, där preliminära modelleringsstudier möjliggör direkt verifiering av alla möjliga bygningsvariationer. Den slutliga domen utfärdas först efter provning på fältet med utav de första realiserade prototyperna. DELEKS® har inrättat ett testområde som är verksamt 12
månader om året.
Färdigheter, beslutsamhet och framförallt den stora passion innom jordbruksteknik, mötast med de mest avancerade CAD-system applikationerna för att uppnå et helt effektivt och säkert slutprodukt.

DELEKS® I VERDEN

DELEKS® har uppnått målet om att vara närvarande över hela världen. Faktum är att snabb och effektiv distribution av produkter har bidragit till att öka kundens förtroende och tillfredsställelse.
För att uppnå detta erkännande har DELEKS® lagt stor vikt på kombinationen av erfarenhet och organisatorisk potential.
Det erbjudast en hög distributionsstandard baserad på omfattande övervakning och spårning av allt från tillverkning till montering och förpackning. Genom förvaltningen av ett avancerat logistiksystem är det en direkt steg-för-steg verifiering av hanteringen.

Den nuvarande DELEKS® logistiken svarar perfekt och snabbt på internationella förfrågningar via försäljningsnätverket.
DELEKS® märkets framtid är baserat på våran kvalität.

phone wp mail