Leveres fritt i hele Norge

OM OSS

deleks-company.jpg

DELEKS är ett italienskt/tyskt företag som designer, tillverkar och distribuerar jordbruksmaskiner och skogsmaskiner.

DELEKS grundades 2002 och blev snabbt en viktig aktör på marknaden tack vare sin innovativa filosofi. Därefter öppnades filialerna i Miesberg (DE) och Brest (FR) och verkligheten som en känd aktör båda nationellt och internationellt var ett faktum.

För närvarande är DELEKS en organiserad verklighet som kan uppnå en omfattande distribution på den europeiska marknaden tack vare sitt nätverk av försäljningsagenter och lokala distributörer. En oumbärlig konkurrensfaktor för att stärka den globala varumärkes roll hvilket alltid har definierats som företagets primära strategiska mål.


DELEKS MÅLSETNING OCH VISION

Design, tillverkning och distribution av kvalitetsmaskiner som kan lyfta jordbruksutrustningens nivå med avseende på teknologisk prestanda och säkerhet.
Ett åtagande möjliggjort tack vare det synergistiska samarbetet internt i DELEKS baserat på värderingar relaterade till ansvarig utveckling av produkten.
Genom att använda den bästa tekniken vill DELEKS erbjuda effektivitet, funktionalitet, säkerhet och engagemang för alla i jordbruksvärlden som ser det här främst som ett sätt att leva.
DELEKS designar sin framtid enligt ambitionen att designa och tillverka produkter samtidigt med at vara i direkt kontakt med slutanvändaren. Detta resulterar i en kontinuerlig uppdatering baserat på behov och feedback från kunderna som blir verkliga partner.
Produktionen av jordbruksmaskiner och utrustning kräver en kultur baserad på erfarenhet innanför området, där enkla sanna värdier skapar deltagande.
Hos DELEKS är det denna filosofi der ligger till grunn for ett värt val: en vision som har utvecklats genom åren och med passion, står-på-vilja för innovation och ett ansvarsfullt engagemang har format varumärket.


FoU, TECNOLAB OCH TEST I OMRÅDET

 

Forskning och innovation har alltid varit den bästa utvecklingspotentialen för DELEKS.
Vid huvud-centret för DELEKS FoU, som ligger vid hovud sätet i Verolanuova, arbetar en stab för att återställa balansen mellan koncept och funktionalitet, och underliggande för brukarens säkerhet.

Byggandet av en ny maskin börjar med produktionen av 3D-modeller gjorda med SolidWorks-programvara. För att producera slaghackar använder DELEKS material av hög kvalitet som köptes från marknadsledande företag:
ThyssenKrupp metall plåtar, S.I.C.A.M. rör, FAG kullager. Det mekaniska arbetet och monteringen utförs med hjälp av omfattande kunnande som finns i lokalområdet, i Brescia-provinsen, som är ett av de europeiska hovedstader för precisionsmekanik.
Vidare har användningen av begreppsmässigt komplexa mögel representerat denna produktiva verklighet i åratal, med stor uppmärksamhet vidrörande material och kvalitetskontroller.
DELEKS-katalogen integreras sedan med kompletterande produkter, som delvis eller helt tillverkas i Kina, Indien, Polen, Bulgarien och Italien. För dessa produkter kontrollerar DELEKS produktionsprocessen och utför kvalitetskontroll på stick-prov.

 

DELEKS äger de former som utgör de flesta produkterna.

DELEKS stora tekniska kapacitet representerar idag en mycken högteknologisk tillnärmning, där preliminära modelleringsstudier möjliggör direkt verifiering av alla möjliga bygningsvariationer. Den slutliga domen utfärdas först efter provning på fältet med utav de första realiserade prototyperna. Deleks har inrättat ett testområde som är verksamt 12
månader om året.
Färdigheter, beslutsamhet och framförallt den stora passion innom jordbruksteknik, mötast med de mest avancerade CAD-system applikationerna för att uppnå et helt effektivt och säkert slutprodukt.


DELEKS I VERDEN

DELEKS har uppnått målet om att vara närvarande över hela världen. Faktum är att snabb och effektiv distribution av produkter har bidragit till att öka kundens förtroende och tillfredsställelse.
För att uppnå detta erkännande har DELEKS lagt stor vikt på kombinationen av erfarenhet och organisatorisk potential.
Det erbjudast en hög distributionsstandard baserad på omfattande övervakning och spårning av allt från tillverkning till montering och förpackning. Genom förvaltningen av ett avancerat logistiksystem är det en direkt steg-för-steg verifiering av hanteringen.

Den nuvarande DELEKS logistiken svarar perfekt och snabbt på internationella förfrågningar via försäljningsnätverket.
DELEKS märkets framtid är baserat på våran kvalität.

 

DELEKS Deutschland GmbH
Miesberg 1
85235 Pfaffenhofen an der Glonn - Deutschland
info@deleks.de