GRATIS FRAKT ÖVER HELA SVERIGE

Öppettider 09.00-17.00. Frit levererat i hela landet med standard frakt. Förväntat leverans inom 15 - 20 dagar från orderdatum. Leverans hanteras av DB Schenker - Meddelande pr telefon när orden skickas.

Stabilimento produttivo Deleks - Deleks production plant

Genom sina filialer i Italien, Frankrike och Tyskland driver DELEKS® med design, produktion och distribution av jordbruks- och skogsbruksmaskiner. DELEKS® integrerar fagkunskaps kulturen med industriell logik, kunskap om material och innovation och håller löfte om kvalitet och prestanda för varje maskin.

DELEKS S.r.l.

DELEKS S.r.l.
Via Industriale, 23
25028 Verolanuova (BS) Italy
VAT IT02894400981
REA: BS-0487455


DELEKS Deutschland GmbH

DELEKS Deutschland GmbH
Miesberg 1
85235 Pfaffenhofen an der Glonn (D)
Amtsgericht München HRB 202701
Steuernummer 115/124/20364
Ust.-Id. DE286543593

DELEKS S.a.r.l.

DELEKS S.a.r.l.
Zone artisanale de Toul an Ibil
29217 Plougonvelin (FR)
n° TVA: FR58833526999
SIRET: 83352369900019

DELEKS® designer, tillverkar och distribuerar jordbruksmaskiner och skogsmaskiner. Företaget grundades i 2002 och blev snabbt en viktig aktör på marknaden tack vare sin innovativa filosofi. Därefter öppnades filialerna i Miesberg (DE) 2012 och i Brest (FR) 2019 och verkligheten som en känd aktör båda nationellt och internationellt var ett faktum.

DELEKS® är i dag en organiserad verksamhet med en omfattande distribution på den europeiska marknaden tack vare sitt nätverk av försäljningsagenter och lokala distributörer. Detta är nn oumbärlig konkurrensfaktor för att stärka den globala varumärkes roll vilket alltid har definierats som företagets primära strategiska mål.

Design, tillverkning och distribution av kvalitetsmaskiner som kan lyfta jordbruksutrustningens nivå med avseende på teknologisk prestanda och säkerhet. Ett åtagande möjliggjort tack vare det synergistiska samarbetet internt i DELEKS® baserat på värderingar relaterade till ansvarig utveckling av produkten. Genom att använda den bästa tekniken vill DELEKS® erbjuda effektivitet, funktionalitet, säkerhet och engagemang för alla i jordbruksvärlden som ser det här främst som en livsstil. DELEKS® skapar sin framtid enligt ambitionen om att designa och tillverka produkter samtidigt med at vara i direkt kontakt med slutanvändaren. Detta resulterar i en kontinuerlig uppdatering baserat på behov och feedback från kunderna som blir en verklig partner. Produktionen av jordbruksmaskiner och utrustning kräver en kultur baserad på erfarenhet innanför området, där enkla sanna värde skapar deltagande. Hos DELEKS® är det denna filosofi som ligger till grund for varje val: en vision som har utvecklats genom åren och med passion, en stålsatt vilja för innovation och ett ansvarsfullt engagemang har format varumärket.

Forskning och innovation har alltid varit den bästa utvecklingspotentialen för DELEKS®.
Vid huvud-centret för DELEKS® FoU, som har huvudsäte i Verolanuova, arbetar en stab för att säkra balansen mellan koncept och funktionalitet, och här står även brukarens säkerhet centralt.

Byggandet av en ny maskin börjar med produktionen av 3D-modeller gjorda med SolidWorks-programvara. För att producera slaghackar använder DELEKS® material av hög kvalitet som köptes från marknadsledande företag: ThyssenKrupp metall plåtar, S.I.C.A.M. rör, FAG kullager. Det mekaniska arbetet och monteringen utförs med hjälp av omfattande kunnande som finns i lokalområdet, i Brescia-provinsen, som är en av de europeiska huvudstäder för precisionsmekanik.
Vidare har användningen av begreppsmässigt komplexa formar representerat denna produktiva verklighet i åratal, med stor uppmärksamhet vidrörande material och kvalitetskontroller. DELEKS-katalogen integreras sedan med kompletterande produkter, som delvis eller helt tillverkas i Kina, Indien, Polen, Bulgarien och Italien. För dessa produkter kontrollerar DELEKS® produktionsprocessen och utför kvalitetskontroll på stick-prov.
DELEKS® äger de former som utgör de flesta produkterna.
DELEKS® stora tekniska kapacitet representerar idag en mycken högteknologisk tillämpning, där preliminära modelleringsstudier möjliggör direkt verifiering av alla möjliga byggnadsvariationer. Den slutliga domen utfärdas först efter provning på fältet med utav de första realiserade prototyperna. DELEKS® har inrättat ett testområde som är verksamt 12 månader om året.
Färdigheter, beslutsamhet och framförallt den stora passion inom jordbruksteknik, mötas med de mest avancerade CAD-system applikationerna för att uppnå et helt effektivt och säkert slutprodukt.

DELEKS® har uppnått målet om att vara närvarande över hela världen. Faktum är att snabb och effektiv distribution av produkter har bidragit till att öka kundens förtroende och tillfredsställelse. För att uppnå detta erkännande har DELEKS® lagt stor vikt på kombinationen av erfarenhet och organisatorisk potential. Det erbjudas en hög distributionsstandard baserad på omfattande övervakning och spårning av allt från tillverkning till montering och förpackning. Genom ett avancerat logistiksystem är det en direkt steg-för-steg verifiering av hanteringen.

Den nuvarande DELEKS® logistik svarar perfekt och snabbt på internationella förfrågningar via försäljningsnätverket. DELEKS® märkets framtid är baserat på våran kvalitet.