GRATIS FRAKT ÖVER HELA SVERIGE

Öppettider 09.00-17.00. Frit levererat i hela landet med standard frakt. Förväntat leverans inom 15 - 20 dagar från orderdatum. Leverans hanteras av DB Schenker - Meddelande pr telefon när orden skickas.

HJÄLP

BANKÖVERFÖRING

För att betala via banköverföring, när ordningen har slutförts, gör så här:
- Ange BESTÄLLNINGSNUMMER och DITT NAMN OCH EFTERNAMN som en anledning och referens för överföringen.
- Betalning via banköverföring måste göras till följande konto:

DELEKS srl BANCA BPM (Agenzia 5)
IBAN: IT38 L 05034 11205 000000002780
Bic/Swift: BAPPIT21AN7

Internationella banköverföringar tar vanligtvis längre tid än nationella banköverföringar. Det kan ta upp till tre arbetsdagar för DELEKS® att ta emot pengarna. Om DELEKS® inte tar emot pengarna efter 10 dagar från dagen för mottagandet av ordern, kommer ordern att annulleras.KREDITKORT

E-handelssajten www.deleks.se tillåter säkra betalningar med kreditkort, inklusive kredit- och betalkort. DELEKS® erbjuder följande betalningsmetoder: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro och American Express Inga kreditkortsavgifter.
Betalningar görs via Axepta Spa-plattformen, ett företag i BNP PARIBAS-koncernen, transaktionen sker på företagets säkra server och informationen kommer att hanteras av AXEPTA SpA för att garantera absolut säkerhet.

PAYPAL

DELEKS® accepterar betalningar via Paypal, ett välkänt, enkelt och säkert online betalningssystem. Om du väljer att betala via Paypal måste du ha ett konto med dem. Efter att du har valt Paypal som betalningsmetod kommer du att vidarebefordras till Paypals webbplats för att slutföra din betalning. Du kommer att få ett bekräftelsesmail från Paypal om varje transaktion som gjorts med denna betalningsmetod.
Även om Paypal är ett mycket säkert system är DELEKS® inte ansvarig för att skydda den personliga information som du delar med Paypal. Du uppmanas att läsa Paypals policy om detta noggrant. När varorna är redo för leverans kommer DELEKS® meddela dig genom att ringa till dig eller skicka ett mail till din angivna e-postadress.
Om Paypal meddelar någon oegentlighet till DELEKS® kommer ordern att annulleras eller suspenderas. Om en sådan situation inträffar kommer du att bli informerad om sådant via e post. Vid annullering kommer pengarna att återbetalas till ditt Paypal-konto.